Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "HeistÀ tuli taiteilijoita" by Vilja-Tuulia Huotarinen * Book PDF Kindle ePub Free

HeistÀ tuli taiteilijoita

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: HeistĂ€ tuli taiteilijoita
  • Author : Vilja-Tuulia Huotarinen
  • Release Date : January 28, 2019
  • Genre: Biography,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 24548 KB

Description

Voisiko minustakin tulla taiteilija?

Muotokuvia tytöistÀ, joista tuli tunnettuja taiteilijoita, tuokiokuvia oman ÀÀnen löytymisestÀ. Aino Kallas, Minna Canth, Ellen Thesleff ja muut ovat inspiroivia esimerkkejÀ siitÀ, ettÀ kaikki on mahdollista.

Nuori Aino soutaa öisellÀ jÀrvellÀ ja pakenee kodin ahdasta tunnelmaa. 15-vuotias Minna, kirjetoverien kesken Mina, kÀrsii sydÀnsuruista. Ellen Thesleff maalaa lippalakki pÀÀssÀ Muroleen auringonlaskua ja kaipaa ulkomaille. Teoksessa on 12 fiktiivistÀ tekstiÀ, joiden pÀÀosassa on nuori, kasvava taiteilija. Vilja-Tuulia Huotarinen kuvaa novelleissaan ja runoissaan luomisen hetkeÀ, vimmaa, pakenevaa iloa ja jÀytÀvÀÀ epÀtoivoa. TyttöjÀ kurottamassa kohti tulevaisuudessa siintÀviÀ unelmia. Me tiedÀmme, ettÀ heistÀ tuli taiteilijoita - mutta heillÀ itsellÀÀn ei ole siitÀ vielÀ takeita. Riikka Sormusen hehkuva vesivÀrikuvitus maalaa tunnetut taiteilijat esiin tyttöinÀ salaisuuksineen, valossa jossa heitÀ ei ole ennen nÀhty.Teoksessa on mukana eri alojen taiteilijoita, mm. Aino Kallas, Minna Canth, Essi Renvall ja Helvi LeiviskÀ.

Vilja-Tuulia Huotarinen (s. 1977) on runoilija ja kirjailija, joka on saanut teoksistaan mm. Kalevi JĂ€ntin palkinnon (2009) ja Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkinnon (2011).

Riikka Sormunen (s. 1987) on kuvataiteilija ja kuvittaja, joka on tehnyt kuvituksia mm. The New York Timesille, Guardianille, Harper's Bazaarille ja Penguinille. Sormunen on osallistunut töillÀÀn lukuisiin ryhmÀnÀyttelyihin ympÀri maailmaa.


Free Books Download "HeistÀ tuli taiteilijoita" PDF ePub Kindle